MojPrihranek

MojPrihranek – Najbolj ažurne novice s podrocja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Več informacij na spletni strani MojPrihranek.

Facebook Mojprihranek.si | Twitter MojPrihranek.si | Instagram moj_prihranek

Oglaševanje

MojPrihranek.si Najbolj ažurne novice o trajnostnem bivanju

 • Nadzorovanje družinskih obveznosti je lahko enostavno
  by ProSIGMA, d. o. o. on 26. maja, 2022

  Organizacija družinskega časa s pomočjo teh pripomočkovPari, male in velike družine se vedno spopadajo z isto težavo. Kako organizirati čas večjega števila ljudi, da bodo vse obveznosti opravljene v pravem času? Včasih je težko najti ravnovesje med službami, šolami in prostim časom. Še več komplikacij se pojavi, ko prištejemo prosti čas, treninge in druge obveznosti. K sreči imamo za vas nekaj Prispevek Nadzorovanje družinskih obveznosti je lahko enostavno izvira s portala MojPrihranek.si.

 • NASA potrdila, da bo novi Astrovan električni Canoo
  by Žiga Kastelic on 26. maja, 2022

  NASA je proizvodnjo električnega Astrovana zaupala podjetju Canoo (vir: Canoo.com)Raziskovanje vesolja je tudi za strokovnjake le veriga problemov, ki jih morajo premostiti. Zdaj se NASA ukvarja tudi z izdelavo novega »Astrovana«, ki opravlja nalogo prevoza astronavtov in delavcev od pisarn do vzletnega mesta rakete. Astrovan to delo opravlja vse od leta 1983 v taki ali drugačni različici. V zadnjih nekaj letih so si zadali Prispevek NASA potrdila, da bo novi Astrovan električni Canoo izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Rešitev za vlažne prostore, ki navdušuje
  by Nadja Jurca on 25. maja, 2022

  06.04.2022, razstavni prostor JUB na sejem DOM v Ljubjani, foto: Anže PetkovšekNa našem tržišču se vsako leto pojavi vrsta novih izdelkov, ki uporabnikom prinašajo številne koristi in izboljšujejo njihovo uporabniško izkušnjo. Na svoj račun so letos prišli tudi vsi, ki si želijo učinkovite rešitve za stene in strope prostorov, ki so zaradi vode in vlage najbolj obremenjeni. Podjetje JUB je namreč predstavilo inovativni izdelek HYDROSOL Decor, Prispevek Rešitev za vlažne prostore, ki navdušuje izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Poskrbite za senco v vročih poletnih dneh
  by Senčila Bled, d. o. o. on 25. maja, 2022

  Zakorakali smo v vročino zgodnjega poletja in skrajni čas je, da poskrbite za senčni prostor, v katerem boste lahko uživali v prostem času. Nič ni lepšega od tega, da se po napornem dnevu v službi usedete v senco svojega doma in privoščite trenutek miru. Pri ustvarjanju sence imate na voljo dve različni možnosti: tende in Prispevek Poskrbite za senco v vročih poletnih dneh izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Razlogi, da os NE ubijamo, ampak jih pustimo živeti
  by Žiga Kastelic on 25. maja, 2022

  Razlogi za to, da se os ne ubija so redki, a pomembniOse so strah in trepet vsakega gospodinjstva, že dolgo pa imajo status nasprotnice os in škodljivca v vrtu in okolici. In medtem, ko čebele puščamo pri miru in jim nudimo vso svobodo, se do os obnašamo drugače. Strah in celo prezir sta tisto, kar prevladuje pri našem odnosu do os. In čas je, da se Prispevek Razlogi, da os NE ubijamo, ampak jih pustimo živeti izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Vodič za barvanje doma na okolju prijazen, varčen in zdrav način
  by Ekosen, d. o. o. on 25. maja, 2022

  Thermosun barva je energetsko učinkovita barva, ki prepreči vlago in nastanek plesni. Ko pomislimo na okolju prijazen dom, nas večina pomisli na varčevanje z vodo, ugašanje luči v prostorih, ki jih ne uporabljamo, zračenje ipd. Vse te metode so zagotovo dobre prakse, vendar, ali veste, da je tudi barvanje našega doma mogoče na okolju prijazen način, ki ugodno vpliva na vaše zdravje? Izbira barve Izberite barvo, ki Prispevek Vodič za barvanje doma na okolju prijazen, varčen in zdrav način izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Čas je za slastne veganske sladolede in sladolede za izgradnjo mišic
  by Rokmar d. o. o. on 24. maja, 2022

  Vegani se dobro zavedajo, kako težko je najti sladoled, ki ni na mlečni osnovi. Z isto težavo se srečujejo tisti, ki so alergični na laktozo. Na srečo veganski sladoledi postajajo vse bolj priljubljeni, zato se njihova ponudba razširja. Poleg veganskih sladoledov pa na priljubljenosti pridobivajo dietni oziroma LCHF sladoledi, ki ponujajo nizek odstotek kalorij in Prispevek Čas je za slastne veganske sladolede in sladolede za izgradnjo mišic izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Renault kljub visokim stroškom v smeri recikliranja in obstojnosti
  by Žiga Kastelic on 24. maja, 2022

  Konceptni Renault Scenic Vision je nakazal obstojnost Renaulta h kateri strmijoRenault je predstavil svoj novi koncept Renault Scenic, ki je temelj njihovih novih linij in vozil na vodikove celice. Še najbolj pomemben del prihodnosti je obstojnost vozil, na kar je opomnil tudi dizajni vodja podjetja Gilles Vidal. In prav ko je govora o obstojnosti Renaultovih prihajajočih vozil, je enako pomemben tudi podatek o višji ceni Prispevek Renault kljub visokim stroškom v smeri recikliranja in obstojnosti izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Vlada sprejela Načrt razvoja raziskovalnih infrstruktur (NRRI 2030)
  by Žiga Kastelic on 23. maja, 2022

  Načrt razvoja raziskovalnih infrastruktur oziroma NRRI 2030 je bil sprejet s strani Vlade RSVlada Republike Slovenije je sprejela Načrt razvoja raziskovalne infratrukture 2030 oziroma NRRI 2030. Gre za izvedbeni dokument Resolucije o znanstvenoraziskovalni in inovacijski strategiji Slovenije 2030 (ReZrIS30). Ta revidira vse področne segmente, tako prednostne mednarodne projekte kot nacionalna prednostna področja v okviru raziskovalnih infratruktur. Temu Načrtu naj bi sledila še predstavitev povezav s Strategijo pametne specializacije Prispevek Vlada sprejela Načrt razvoja raziskovalnih infrstruktur (NRRI 2030) izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Volkswagen se poigrava z možnostjo ID Buzz pickupa
  by Žiga Kastelic on 21. maja, 2022

  Konceptni Volkswagen ID Buzz, ki bi zaživel v pick-up različici (vir: volkswagen)Volkswagen je bil med tistimi podjetji, ki je prav tako praznovalo Mednarodni dan dizajna in predstavilo nekaj svojih konceptnih idej. Med njimi je bil tudi ID Buzz, ki je pickup različica njihovega zdaj že legendarnega kombija. Bil bi povsem električen, tako kot njegov starejši brat, a z bistveno razliko, saj bi šlo za pick-up vozilo. Prispevek Volkswagen se poigrava z možnostjo ID Buzz pickupa izvira s portala MojPrihranek.si.